Wednesday, October 12, 2011

the square hat day



hari bersejarah kami
26/9/2011

tiada dalam gambar:
ly iliyana dan farhana syazwani
terpisah akibat jem dalam perjalanan

juga,
laila liyana dan ery farieha
may you have wonderful days ahead.



Friday, July 15, 2011

nk mtk tolong boley??

ola kawan - kawan!
huii aku nk mtk tolong korang ni..
boleeeyyy ngakkk??

hiii just a simple request..
aku ade bukak 'kedai' kat fb tu..
kedai baru launch rabu lepas.
so aku nk meramaikan lagi kedai aku..
duk saja kat umah aku tolong2 la kakak ak wat bisnes..heee

kawan2 sila la add
bole la nk cuci2 mata tgk brooch comel2..

sementara tgh baru bukak ni,
aku ade la wat promosi cket.
korg nk beli borong pon bole.
just number it u all nk brape. =)

jgn lupe add :


TQ!!

Monday, July 11, 2011

lai lai lai.

rumah aku tengah musim buah.

macam2 jenis buah ada.

rambutan,manggis,ciku,naga,duku langsat.

jemput datang rumah kalau free okay!

aku rindu korang! =)

Thursday, April 28, 2011

salam perpisahan.kita tetap kawan selamanya!

video

spesel utk rakan2 yg disayangi..
selamat berpraktikal selepas ni..
kita jumpa lagi semasa hari bergraduasi..
kejayaan pasti digenggami!

=)

Friday, April 8, 2011

Pic's Gathering at Putrajaya

WE MISS YOU LAILA LIYANA..!
Awak sorang jep yang takde tym gathering ni..
Entah bila dapat jumpa kamoo lagi ~~~

-AIN-ANNIS-ELIANE-ERY-FATHAH-ILY-PAAN-SAB-ZARINA-

































Tuesday, April 5, 2011

so panass's gathering.

venue: putrajaya
date: 6th april 2011
time: 9.00 pm

compulsory to all so panass members
we have hamper to be open!
=D


Wednesday, March 30, 2011

selamat tinggal kawan..

godek2 jumpa lagu ni..nak suh korang layan..
lagu best..vid pon best! sgt comei dak pompuan tu..
n awek/bini dy tu adik maya karin.ni dari sumber blogger la..

ni vid nye...layan la sebelum kte sume da fly ke tempat praktikal masing2...wuhuuu



lirik pula di siniiiiiiiiiiiii.................................


Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini
Ok dah memang
Bukan mudah untuk ku menerima hakikat
Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat
Apa yang ku harapkan
Kasih sayang yang suci murni
Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi
Dulu hari-hari ku berwarna warni
Kini kian mendung
Ia tinggal satu memori
Jangan jangan lepaskan genggamanku ini
Hidupku hanya bermakna jika kau di sini

Mana janji mana erti
Kenapa gembiraku kini menjadi sepi
Musnah segala apa yang ku impikan
Tetapi ku tetap tabah
Kerana Tuhan yang menentukan
Kau tetap pergi apakan daya
Walaupun ku telah mencuba sedaya upaya
Ku harapkan ini sesuatu yang kekal
Namun ku terpaksa melepaskanmu baby
Selamat tinggal
Selamat tinggal kawanku
Tak mudah aku pergi
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini
Tiada ertinya kau tinggalkan aku
Sedangkan teramat ku mengasihi dirimu
Cuba ingat semua yang kita pernah lalui
Sayang bukalah fikiranmu kembali
Ku tak mahu hidup tanpamu di sisi
Hanya kau seorang yang pernah aku kasihi
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Jika aku yang engkau cintai
Kenapa semua ini
Kenapa semua ini
Mengapa semua ini
Jika aku yang kau cinta
Mengapa semua ini
Kenapa semua jadi begini
Kenapa mengapa
Jangan pergi jangan pergi
Jangan tinggalkan aku begini
Selamat tinggal kawanku (usah pergi)
Tak mudah aku pergi (jangan biarkan ku menderita)
Bila wajahmu
Sentiasa di hati ini (aku sentiasa di dalam dada kamu sayang)

Tuesday, March 8, 2011

malam nostalgia sepanjang zaman.




they are all beautiful.
i'm not lying.
thanks for being my friends.
and
i am gonna miss all of you.









lots of love.
hugs and kisses.


Thursday, March 3, 2011

Next event ..!!





Acara : MALAM INTEGRASI HIGHLANDERS KOLEJ IBRAHIM YAAKUB 2010/2011
Tarikh : 7 MAC 2011
Tempat : DEWAN CANSELORI TUN ABDUL RAZAK, UKM BANGI.
Tema : KLASIKAL P.RAMLEE, NOSTALGIA SEPANJANG ZAMAN




Seat : Meja NO 7

Members : 

1. eliane suriane.
-akan menjadi penunggu meja yg setia-
2. laila liyana.
-tak dapat hadir kerana sekarang tengah praktikal-
3. annis suzana.
4. nor aini.
5. nur sabrina.
6. farhana syazwani.
7. ery farieha.
8. ly ilyana.
9. siti zarina.
10. nur fathah.
-yang no 3 sampai no 10 bakal datang dinner lambat kerana mereka semua ada exam Instrumentasi Kimia 2 dari jam 8 malam sampai 10 malam-





GOOD LUCK MY FRIENDS
GANBATTE..!!

Saturday, January 22, 2011

KONSERT ORKESTRA 2011






















jom kawan2 tersayang ke konsert orkestra 2011.

ahad
8.30 malam
30 januari 2011
DECTAR UKM

masa tu ramai dah balik untuk cuti raya cina and pergi kursus kawin.
aku pon nak g kursus kawin jugak weh!
hehe.
tapi tak mengapa.

dijemput hadir untuk sesiapa yang masih berada di UKM.
orang luar pon boleh datang jugak.
hehe

nor aini mohd noh dan farhana syazwani mohsin
ada disana sebagai pemuzik!
datang jangan tak datang okay!

Monday, January 10, 2011

maafkan saya.

dengan ini,saya nor aini mohd noh ingin menyusun sepuluh jari memohon kemaafan andai kata:
-terkasar bahasa
-tak terajak mana yang patut
-tak beritahu apa yang penting
-bergurau tak kena tempat
-terguris hati mana-mana pihak.

saya manusia biasa yang tak mampu memuaskan hati semua pihak.sesungguhnya saya tiada niat untuk semua itu. maafkan saya atas segala kesalahan.

Monday, January 3, 2011

MALAM ANUGERAH SENI UKM 2010

DINNER
MALAM ANUGERAH SENI UKM 2010

8 JANUARI 2010
JAM 8
DECTAR
TEMA: GLAMOUROUS

bayaran: rm20 je seorang. hihi.

kawan-kawan so panass sekalian ade yang nak pergi tak?
kalian kena mewakili kelab gamelan ukm.
hehe.

jomlaaaa.
boleh bawak pasangan masing-masing.
heeeeeee.
bila lagi nak bergaya dengan tema camni kan. hihi.

sesiapa yang nak join dinner ni beritahu aku okay.
semua dialu-alukan.
=)

jemputan khas untuk:

cik laila liyana dan pasangan
cik annis suzana dan pasangan
cik nur sabrina dan pasangan
cik nur farihah yanti dan pasangan
cik siti zarina dan pasangan
cik nurul fathah dan pasangan
cik ly ilyana dan pasangan
cik eliane suriane dan pasangan

tiada pasangan juga tidak mengapa.
apa?
nak bawak anak-anak sekali?
dipersilakan. hihihi.