Monday, January 3, 2011

MALAM ANUGERAH SENI UKM 2010

DINNER
MALAM ANUGERAH SENI UKM 2010

8 JANUARI 2010
JAM 8
DECTAR
TEMA: GLAMOUROUS

bayaran: rm20 je seorang. hihi.

kawan-kawan so panass sekalian ade yang nak pergi tak?
kalian kena mewakili kelab gamelan ukm.
hehe.

jomlaaaa.
boleh bawak pasangan masing-masing.
heeeeeee.
bila lagi nak bergaya dengan tema camni kan. hihi.

sesiapa yang nak join dinner ni beritahu aku okay.
semua dialu-alukan.
=)

jemputan khas untuk:

cik laila liyana dan pasangan
cik annis suzana dan pasangan
cik nur sabrina dan pasangan
cik nur farihah yanti dan pasangan
cik siti zarina dan pasangan
cik nurul fathah dan pasangan
cik ly ilyana dan pasangan
cik eliane suriane dan pasangan

tiada pasangan juga tidak mengapa.
apa?
nak bawak anak-anak sekali?
dipersilakan. hihihi.

10 comments:

  1. pasangan tu sape2 je ke? hohohoh.

    ReplyDelete
  2. yeah...

    sapa2 ja...

    bwak madu anda sekali pn xpa...

    ReplyDelete
  3. ery: kalau lelaki lagi bagus, hehe.

    syahid: gara2 mahu memenuhkan dua meja. MADU PON BOLEH. hahahaahha.

    ReplyDelete
  4. klo aku ade wet, dh lame aku g weh...

    ReplyDelete
  5. macam nak.
    tp cari baju dulu
    kalo blh paw akak aku boleh la kot. ngeh3

    ReplyDelete
  6. de sape2 nk sponsor ak x?? haha..
    mcm comel je kalo kte rmi2 join..

    ReplyDelete
  7. hee..thx ain..ak lek umah..sepupu kawen~

    ReplyDelete
  8. wanita kuat beleter?? http://lolz-l.blogspot.com/2011/01/out-of-service.html =)

    ReplyDelete
  9. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete