Sunday, May 2, 2010

OPKIM~

OPKIM stand for operasi khidmat masyarakat..

seronok ajar adek2 SMK CONVENT KAJANG muzik tradisional..

u guys were great adek! =D

tp point kt cn bukan OPKIM tu..

tp salah seorang y terlibat dalam program tu...

jeng jeng jeng...en AFR...

*sume ahli2 geng so panas tau sapa dia..kan3?

guys,i da miang ni..=p

sepanjang OPKIM, 30 april til 2 mei..INDAH..tu ja nk kata..

xterkata sebenarnya..=)

i love:
-the way we talk
-the way u smile
-the way u look at me
-the way we interact
-awak wangi saya suka*ni paan yang kata..saya suka juga..hee..
-ur dressed*sebb kami pakai kemeja kotak2 warna sama...=p
-the way u teach my students
-the way u make people in my class laugh

yes i'm jealous when:
-those girls asked too much about u
-u sit n have a joke with them*sebb tu saya keluar..xtahan mata..xfaham kenapa begitu even saya n awak bukan ada apa2 kan?


yang paling penting ur kindness sebab sudi tolong bila saya perlu..=) awak..terima kaseh sangat2...kalau awak xda,saya xtau apa jadi pada kami..

saya..
xtau kenapa jadi cmni..
saya..
gila akan anda..
semakin hari..
semakin tertanya2 'awak jodoh saya ke?'

saya xpunya jawapan untuk itu..

saya hanya akan cuba mendekati...
seRASIONAL mungkin..bersebab..
menjadi pendengar setia segala keluhan awak..
alert dgn perkembangan awak..

itu cukup..
untuk saya bahagia..

saya juga mendoakan kebahagiaan awak..
sepanjang masa..
andai kata awak bukan jodoh saya,
tidak mengapa,
mungkin ada yang lebih baik untuk awak..
saya cuma xmahu awak saket sekali lagi..
pastikan awak cari perempuan yang boleh sayang awak sepenuh hati dia..


awak,terima kaseh...=D
*xsempat nk tengok wayang dgn awak..next sem kalau awak xda gf lg masa tu,saya temankan awak tengok movie okay..=)




9 comments:

  1. ain..???? smpai ati... ptut la ko xbg aku join opkim tuu...

    ReplyDelete
  2. yani: eee....

    bukan la awak...

    sy xtau pon dia join program tu..

    tiba2 dia ada..sy pon terkejut tau..

    xda niat pon awak...

    anis: =D....sangat..

    ReplyDelete
  3. pe brg ltk gamba kck2.. haha...

    ReplyDelete
  4. nnt kalau besa2....orang minat,susah ah...ahahahaahha... ilang la sayang i nnt...=p

    ReplyDelete
  5. ohhhh
    sayang ku suda serius ni =D

    ReplyDelete
  6. =D....


    i da kate dah...

    tengah miang ni!!

    tolong!!

    ahahahhahaha....

    ReplyDelete