Monday, May 24, 2010

Patut ke ek?

aku baik dengan someone sekarang.
someone itu lelaki.
someone itu lebih muda (setahun).
someone itu budak kolej swasta.
someone itu kawan blog aku,
tapi dah berjumpa 2 kali.
someone itu selalu mesej dengan aku,
hari-hari ade je mesej dari someone itu.


someone itu juga baru break,
lebih kurang sebulan.
someone itu macam bosan dengan couple,
macam aku sekarang lah.


aku menaruh sedikit perasaan dekat someone itu,
sebab aku nampak die a bit different dengan lelaki lain.
tapi patut ke aku menaruh harapan dekat someone itu?
sebab aku rasa chance untuk aku bersama dengan someone itu, 
tipis.
mungkin aku patut bagi aku dan dia sedikit ruang.
dia seolah-olah tak sedar akan kehadiran aku dalam hidup dia.


korang rasa?

16 comments:

  1. ya...

    sila teroskan usaha anda....

    jgn putus asa cyg...

    ReplyDelete
  2. huhuh
    kehadiran aku utk cover 6 thn die bercinta, susah woo
    huhuhuh

    ReplyDelete
  3. xdpt nk mbntu sbb aku xde exprience...
    n aku xtaw nk ckp pe..
    myb ptot ikot ckp ain, jgn ptus ase awl sgt ek..

    ReplyDelete
  4. sy rse sy taw sape.. sy taw.. kn3?? hihi..

    ReplyDelete
  5. eh anis ni....

    mentang2 dia tau...

    gigit kang!!

    ye...aku tau bukan senang...

    aku pon alami benda y sama cyg...

    CUBA...

    memg xkompom dapat pon....

    tp at least kita try laa okay...

    ReplyDelete
  6. anis; yeke ko taw anis? hahahaha.

    ain; go go ain =P

    ReplyDelete
  7. go go adek ery!!!

    =D

    mari mencuba bersama2!!

    =)

    ReplyDelete
  8. bdk yg g tgk wyg kt mines aritu ek ery..?

    ReplyDelete
  9. go go akak ery n akak ain..
    hehe.. ery.. sape ntah name dak 2.. syafiq ke??
    eh2.. ske2 ak je.. hahahah

    ReplyDelete
  10. emm ak tatau la pape kn..taw dr yg ko story ni je..hehe..
    tak pyh la kot ery..takot mkn diri je t..
    sakit woo..wat kwn baik laa..
    dy kn tgh lara..6thn bukan 6bulan..
    6bulan pon ak tgk kwn ak frust menonggeng..
    huhu ni kan pulak 6thn..

    ReplyDelete
  11. npe aku ase cm de komen aku yg kne delete je neh..??

    ReplyDelete
  12. yani; hehe yela tu =P

    annis; haha btol la tu .

    sab; x smpt nak cte. haha. takyah langsung ke? uhuh.

    yani; mane ade. komen mane kne delete? huhu

    ReplyDelete
  13. yeay.. annis pandai.. hehe..

    ReplyDelete
  14. ahhahaha.. xde2x pape ery... aku slh phm jep...

    ReplyDelete