Thursday, May 13, 2010

soalan

semalam katanya dia belom jumpa spirit untuk bermain muzik for the UKM's royal concert..
emosi terganggu..
mungkin sebb masih teringat akn kekasih lama..
mungkin masih berfikir kenapa dia ditinggalkan..
aku xtahu..

soalan dia padaku:
-berapa lama da clash?
-ambil masa berapa lama nak pulih?
-tak nak bercinta lagi ke?
-ada yang berkenan?

jawapan:
-sejak bulan 10 2008
-4 bulan
-nak..jeles tengok membe2 g dating..
-ada la sorang tu..=)

s: post dlm fb tu,"akan teros menunggu" tggu sapa ye??
j: err.. no komen
*saya sebenarnya tggu awak..

s:budak lelaki tu student ukm ke?
j: ukm la..student ke,staff ke..xleh jawab..hee..
*dia staff..

s: dia perfect ke?
j: pd saya dia cukup perfect..cuma sy rasa sy xcukup perfect untuk dia..
*awak cukup melengkapi..

xtahu harus kata apa lagi..
DIA adalah AWAK..
mungkin ambil masa untuk awak sedar semua ni..
xpa..
saya tunggu..
bila saya tanya paan..apa harus saya lakukan,dia kata xperlu buat apa2..cukup..tunggu n lihat saja..
saya dengar kata dia..

saya..
doa awak cepat jumpa spirit tu
supaya awak boleh bermain dgn sangat baik untuk royal concert nnt..
juga..
harap emosi awak cepat pulih..
lupakan dia..
makin awak fikir, awak sendiri akan saket..
saya xmahu awak saket..
ada lagi yang mampu bahagiakan awak..

itu saja..sekian..
=)

4 comments:

  1. cara dia tnye tu ain, mcm die tau itu dia.
    takpe, just relax. =)

    ReplyDelete
  2. tertnye2x... itulah yg dialami...

    ReplyDelete
  3. ery: kalau btol aku suka beb...=D

    yani: sangat tertanya2...

    anis: ape y fuyoh nya??

    ReplyDelete